Focus op Economie

Hier vind je het laatste economie nieuws. Zie hier artikelen en berichten van de belangrijkste spelers in de economiesector, informatie over de beurs, bekende en minder bekende economen, blogs, websites en nog veel meer.

Klik rechtsboven op de blauwe monitor. Je krijgt nu een volledig scherm met live feed van het laatste nieuws. Elke 5 seconde wordt het scherm ververst en het werkt op elk groot scherm. Fijn om bijvoorbeeld op je werk open te hebben staan als je een monitor over hebt! Zo mis je niets van het laatste nieuws.

klik op een bericht en scrol door de berichten heen met de pijltjes op je toetsenbord (alleen desktop).

Er is nog geen Focus app, maar als alternatief kan je een bladwijzer maken. Lees hier hoe je dat doet.

Je kunt Focus helemaal gratis gebruiken. En dat niet alleen: Young Critics is geheel kosteloos voor iedereen beschikbaar. Wil je ons steunen? Doe dan een donatie! Kijk hier hoe je dat doet. Alvast bedankt 🙂

Focus is een initiatief van Young Critics. Met Focus krijg je per onderwerp een stream van de belangrijkste online bronnen. We halen de laatste berichten op van relevante nieuwsbronnen van verschillende platforms en zetten die onder elkaar. Per bron worden elk halfuur de laatste tien berichten opgehaald.

Het idee komt voort uit een eigen behoefte van onze redactie om de verschillende nieuwsbronnen en sociale media waar we ons nieuws vandaan halen te ordenen.

Alle lijsten worden regelmatig geüpdatet met nieuwe bronnen. Focus is gratis en altijd te gebruiken voor iedereen.