Young Critics is een platform waar veel mensen enthousiast aan werken. Elke dag schrijven jongeren stukken die naar onze redactie gaan, die de artikelen corrigeert en plaatst – en daarnaast hebben we ook nog een quality team dat werkt aan de algemene kwaliteit. Dit doen we allemaal met veel plezier!

Ons doel: sterke artikelen plaatsen die een groot publiek bereiken en goede discussies in de samenleving stimuleren. Dit willen we zo goed mogelijk doen, door middel van:

  • Goede, inhoudelijke artikelen
  • Een duidelijke, fijne & snelle website
  • Verrijkende dossiers & debatten

Bijna iedereen werkt vrijwillig aan de site. Dit vinden we ook helemaal niet erg – we doen dit voor ons plezier en vinden het belangrijker dat onze stukken gelezen worden, dan dat we er geld mee verdienen.

Maar… goede stukken schrijven vergt wel veel koppen koffie! Steun ons door een kop koffie, een kan, misschien zelfs een koffiezetautomaat of een koffiemachine te doneren.

(Mochten we te veel koffie krijgen, spenderen we het geld aan het verbeteren van onze website, onze schrijvers, onze dossiers en de kwaliteit van onze stukken – hopelijk vind je dat niet erg.)

Alvast bedankt!

 KOPKOFFIE

(€2,50)

 KANKOFFIE

(€10,00)

 koffiezetautomaat

(€50,00)

 koffiemachine

(€250,00)