Hillary Cloneton

Maarten Janssen is het gelukt het presidentiële complot te ontrafelen. Na zijn uitgebreide reeks vorig jaar over 9/11 heeft hij zich nu gestort op theorieën rondom de verkiezingscampagnes van Trump en Clinton. Wat blijkt nou: een nieuwe wereldorde!

Marc Nozell (oorspr.) SONY DSC

Het is je misschien ontgaan, maar Hillary Clinton is dood. Ja, het was mij ook even ontschoten. 11 september dit jaar zakte ze ineen, waarna de presidentskandidate naar het Montefiore Medical Hospital is gebracht. Daar is ze overleden. De vrouw die even later goedgemutst en vol energie het ziekenhuis uit kwam stappen is een dubbelgangster.

Sterker nog, de vrouw waar we al een maand naar zitten te kijken is Teresa Barnwell.

We leven in een mooie tijd. Waar ondoordacht denkenden decennia geleden geen platform hadden om zich te uiten, hebben zij, en wij, nu internet. En YouTube. En laat dat nou het ideale platform zijn voor hen die geloven in complottheorieën.

Alsof deze verkiezingscampagne nog niet krankzinnig genoeg is, wordt er een schepje bovenop gedaan door Reddit’ers, YouTubers, vloggers, average Joe’s, rednecks met matjes en een tand en en wat niet nog meer.

Trump wil helemaal geen president worden.

Dat Hillary Clinton dood is, is niet de enige complottheorie. Een andere populaire theorie is dat Trump samenwerkt met de Democraten. Trump wil helemaal geen president worden. En door zijn eigen campagne zo om zeep te helpen, plaveit hij de oprijlaan naar het Witte Huis voor Hillary Clinton. Maar ja, die is dood. Zou Trump dat weten? Nee natuurlijk niet! ‘The Donald’ is zo druk bezig met het uiten van beschuldigingen dat de media tegen hem samenzweren – wat weer onderdeel is van het complot waarin Trump samenwerkt met de Democraten om Clinton aan de macht te krijgen – dat hij helemaal geen tijd heeft om te volgen wat de media daadwerkelijk melden. Maar zowel Trump als Clinton is lid van de Illuminati. Ja, wist je ook niet hè?

De Illuminati willen via de president van de Verenigde Staten wereldheerschappij afdwingen. Dus wat maakt het dan uit wie van de twee president wordt? Oh ja wacht, Clinton is dood, dus de Illuminati maken zich zorgen. Die willen nu Trump aan de macht zien te krijgen om alsnog hun plan voor wereldmaatschappij uit te kunnen voeren.

Kortom: Donald Trump werkt samen met de Democraten om Hillary Clinton aan de macht te krijgen, maar die is dus dood. Daarom willen de Illuminati nu Trump aan de macht, maar hij is zo goed in het uitvoeren van het masterplan om zijn campagne te verneuken zodat de Democraten de verkiezingen winnen waardoor Teresa Barnwell straks de eerste vrouwelijke president van de Verenigde Staten is.

Maar misschien is zij ook wel lid van de Illuminati en is dat juist het plan?

Het is één grote complot-clusterfuck.

Wat de waarheid ook is, feit blijft dat de Amerikaanse presidentsverkiezingen 2016 een circus zijn.

Of zou het echt zo kunnen zijn dat Trump tactisch niet zo sterk is met campagne voeren? En dat Clinton echt slechts een lichte longontsteking had? En dat ze elkaar inderdaad het licht niet in de ogen gunnen?

Wat de waarheid ook is, feit blijft dat de Amerikaanse presidentsverkiezingen 2016 een circus zijn. En heb je daar even genoeg van, dan kun je je uren vermaken met alle complottheorieën die met de verkiezingen gemoeid zijn.

Entertainment van de bovenste plank. En nog gratis ook. Hoewel, entertainment? Gratis? We hebben het hier wel over het leiderschap van het machtigste land ter wereld. Leiderschap waarvan ook wij de gevolgen zullen ervaren. En de vraag is of het dan nog steeds zo amusant is. En wat de prijs is die wij ervoor gaan betalen. Zij het met Trump aan de macht, zij het met Clinton aan de macht, zij het met Teresa ‘Hillary Cloneton’ Barnwell aan de macht.

Op naar de Nieuwe Wereldorde!

Macbook Pro
* Intel Core i7 (3.8GHz, 6MB cache)
* Retina Display (2880 x 1880 px)
* NVIDIA GeForce GT 750M (Iris)
* 802.11ac Wi-Fi and Bluetooth 4.0
* Thunderbolt 2 (up to 20Gb/s)
* Faster All-Flash Storage (X1)
* Long Lasting Battery (9 hours)
Help ons groter worden!
Onze site is gratis voor iedereen en dat willen we graag zo houden. Graag willen we je vragen onze facebookpagina leuk te vinden. Zo kunnen wij blijven groeien en mis jij geen van onze artikelen! Alvast bedankt en veel leesplezier, het Young Critics-team :-)
YOUNG CRITICS
Non-actief
Op dit moment wordt geen nieuwe content geplaatst op de site. We zijn op de achtergrond bezig met reorganiseren van onze redactie- en publicatiestructuur. In de tussentijd kun je uiteraard onze oude stukken gewoon op de site lezen. Tot snel! Het YC-team.
Bedankt, we nemen z.s.m. contact met je op.