De transfobische Tyrannosaurus en het 6-jarige meisje

Stefonknee Wolschtt is een volwassen man met een gezin en zeven kinderen, die wil veranderen in het lichaam van een 6-jarig meisje. Simon Roda staat voor veel open, maar dit gaat zelfs hem te ver.

Photodune young stylish man rabbit mask lifestyle in the city

Ah, 2015! Het jaar waarin alles lijkt te kunnen: het homohuwelijk is gelegaliseerd in de VS, een transgender is vrouw van het jaar verklaard, nog een transgender heeft Holland’s Next Top Model gewonnen.. Het geluk kan niet op! Zoveel acceptatie van, laten we eerlijk zijn, een vreemd iets heeft de wereld nog nooit gezien. Mooi toch? Ja, ongetwijfeld. Toch heeft een dusdanige hoeveelheid acceptatie ook een keerzijde.

Afgelopen week kwam het verhaal van Stefonknee Wolschtt naar buiten. Stefonknee is net zoals jij en ik: een mens met een droom. En dromen moeten worden nagejaagd toch? Hoe absurd ze ook zijn, het is 2015 verdomme! Leef je dromen en fuck iedereen die je tegen wilt houden! Woohoo!

Leef je dromen en fuck iedereen die je tegen wilt houden! Woohoo!

Maar wat nou als je droom écht onmogelijk is? Wat nou als jouw droom andere mensen pijn doet? Is het dan nog steeds goed om die droom na te jagen? Nu, voordat je volmondig “ja” zegt ga ik toch even een flauwe vergelijking maken: was het goed geweest als Hitler zijn droom uit was gekomen? Buiten een paar getatoeëerde biljartballen om zal iedereen daar toch zeker “nee” op antwoorden? Dat dacht ik ook. Nu is Hitler buiten een flauw voorbeeld ook een heel extreem voorbeeld, maar mijn punt blijft hetzelfde: sommige dromen kun je beter bewaren voor in je slaap.

Zo ook Stefonknee en zijn droom. Stefonknee is namelijk een 46-jarige man met een vrouw en 7 kinderen. Stefonknee voelt zich al een tijdje niet fijn in zijn eigen lichaam. Stefonknee wil graag wisselen van geslacht.

“Maar Simon, je bent toch geen transfoob? Wat walgelijk van je!”

Nee denkbeeldige lezer, ik ben geen transfoob. Als jij je niet fijn voelt in je eigen lichaam en je wilt daar wat aan doen, is dat je goed recht. We hebben de wetenschap en de middelen, knock yourself out. Stefonknee wil echter niet zomaar wisselen van geslacht, maar hij wil van een volwassen man veranderen in een 6-jarig meisje.

..Wat?

Yeah, ik maak niet eens een grapje nu. Er wil letterlijk een volwassen man van formaat koelkast (inclusief biertender) veranderen in een 6-jarig meisje. Over het algemeen staan 6-jarige meisjes niet bekend om hun forse formaat, bariton en/of het hebben van een gezin.

Over het algemeen staan 6-jarige meisjes niet bekend om hun forse formaat, bariton en/of het hebben van een gezin.

Zoals mijn trouwe lezers (mijn moeder en mijn hond) weten heb ik zelf ook een onmogelijke droom: Tyrannosaurusrex worden. Nu heb ik een net wat realistischere kijk op het leven, dus ik weet dat dit niet gaat gebeuren. Ja, het is kut, maar het is niet anders. Ik weet dat het niet leuk is om je dromen te moeten laten voor wat ze zijn, maar soms is het echt beter. Nu wil ik Stefonknee niet eenzaam in een prinsessenjurk in de regen laten staan met een gebroken droom, dus hieronder heb ik wat gepersonaliseerde tips voor hem die ik zelf regelmatig toepas in mijn dagelijkse leven.

  • Zoek een uitlaatklep voor je verlangens. Je zou bijvoorbeeld met je vrouw een rollenspel voor tussen de lakens kunnen inplannen. Zo ga ik wel eens grommend in een rubberen dinosauruspak achter katten uit de buurt aanrennen om me toch nog een beetje T-rex te voelen.
  • Focus je op de minder positieve kanten van je droom. Stefonknee zou in zijn geval bijvoorbeeld zijn vrouw en kinderen erg veel verdriet doen. Ook zou hij ze niet meer kunnen onderhouden, omdat bedrijven meestal geen 6-jarige meisjes aannemen. Zo zou ik bijvoorbeeld gedwongen worden een typische buiten-dinosaurus te zijn: er zijn maar weinig woningen gemaakt om een reptiel van ongeveer 10 meter lang te huizen. Ik hou niet van buiten.
  • Richt je op wat je wel hebt in plaats van op wat je niet hebt. Je hebt maar liefst 7 kinderen en een vrouw die nog niet gillend weg zijn gerend nadat je je droom openbaar hebt gemaakt. Als dat geen liefde is weet ik het ook niet meer. In mijn geval zou ik dit handige stukje niet voor jullie kunnen schrijven als ik meterslange voorpoten met 2 klauwen en de kracht van een industriële pers had.
  • Verken je andere interesses! Een enkel mens is al zo gecompliceerd, je laat je toch niet in een standaardhokje duwen met het label ‘6-jarig meisje die eruitziet als een volwassen vent’? Zo lijkt komodovaraan of zoutwaterkrokodil mij ook een erg interessant carrièrepad.

Nou Stefonknee, ik hoop dat jij en alle andere lezers wat kunnen met deze mooie tips. Ik hoop ook dat je uiteindelijk de juiste keuze maakt hierin. Niet alleen voor jezelf, maar ook alle andere mensen in jouw omgeving. Dromen zijn mooi natuurlijk, maar sommigen worden al gauw nachtmerries als je er niet verantwoordelijk mee om gaat. Kijk maar naar Hitler.

Macbook Pro
* Intel Core i7 (3.8GHz, 6MB cache)
* Retina Display (2880 x 1880 px)
* NVIDIA GeForce GT 750M (Iris)
* 802.11ac Wi-Fi and Bluetooth 4.0
* Thunderbolt 2 (up to 20Gb/s)
* Faster All-Flash Storage (X1)
* Long Lasting Battery (9 hours)
Help ons groter worden!
Onze site is gratis voor iedereen en dat willen we graag zo houden. Graag willen we je vragen onze facebookpagina leuk te vinden. Zo kunnen wij blijven groeien en mis jij geen van onze artikelen! Alvast bedankt en veel leesplezier, het Young Critics-team :-)
YOUNG CRITICS
Non-actief
Op dit moment wordt geen nieuwe content geplaatst op de site. We zijn op de achtergrond bezig met reorganiseren van onze redactie- en publicatiestructuur. In de tussentijd kun je uiteraard onze oude stukken gewoon op de site lezen. Tot snel! Het YC-team.
Bedankt, we nemen z.s.m. contact met je op.