Donkere, zoete zaligheid

Je nog harde, bruine buitenkant vind ik heerlijk. Je vind je weg snel in mijn mond. Je authentieke, zoete smaak doet de rillingen over mijn rug lopen. Snel zuigend verspreidt jouw smaak over mijn tong. Langzaam maar zeker wordt je zachter en zachter en bereik je een temperatuur van 37 graden. Ik glimlach. Je bent mijn beste vriend.

choc

Liefste,

Mijn ademhaling versnelde bij het zien van jou. Al een poos heb ik naar je verlangd en uitgekeken en daar was je opeens. Snel liep ik door. Nee, vandaag niet. Na een paar meter gelopen te hebben, stond ik weer stil. Een lonkende roep waar mijn lege genotgevoel maar al te graag ‘ja’ op zei. Ik draaide me langzaam om, liep terug en stond recht tegenover je. De keuze lag bij mij, dat wist ik maar al te goed. De hoeveelheid aan keuzes overviel me. Waarom is kiezen altijd zo lastig? In blinde overrompeling koos ik. Een goede keus, merkte ik later. Ik peinsde over het feit hoe je het altijd weer voor elkaar kreeg om me te verleiden. Je keek me aan met een intrigerende blik. Mijn hand hield je stevig vast. Alsof je weg zou lopen. Maar ik wist dat je dat nooit zou doen. Omdat ik wist hoe onze vorige ontmoetingen verliepen, liep ik hard door.

Je nog harde, bruine buitenkant vind ik heerlijk. Je vind je weg snel in mijn mond. Je authentieke, zoete smaak doet de rillingen over mijn rug lopen. Snel zuigend verspreidt jouw smaak over mijn tong. Langzaam maar zeker wordt je zachter en zachter en bereik je een temperatuur van 37 graden. Ik glimlach. Je bent mijn beste vriend.

Je bent bijna overal geliefd, vooral bij de vrouwen. Dat weet eigenlijk iedereen. Het vervelende is, dat ik je moet delen. Het liefst zou ik je helemaal voor mezelf hebben. Als we samen zijn, vertel je niet veel over je wortels, waar je vandaan komt. Soms vraag ik me wel eens af, waarom je dat niet doet. Maar tegenwoordig is alles te achterhalen, want ik het je stiekem gegoogled. Hopelijk ben je niet boos op me. Je roots liggen in Zuid-Amerika en West-Afrika. Daarna kwam er een verhaal over de bloemetjes en bijtjes, wat ik al wist.

Ik wil je ook nog zeggen dat je een goede invloed op me hebt. Als je bij me bent, voel ik me gelukkig. Je geeft me shots van endorfine, die mijn pijn verzacht, stress vermindert en een gelukzalig gevoel geeft. Daarnaast fenlythylamine, waardoor mijn bloedsuikerspiegel en bloeddruk stijgt. Dit maakt dat ik alerter word. Je probeert me altijd high te maken maar je hebt niet genoeg anandamide bij je om me het ‘high’ gevoel te geven. Maar als ik me rot voel, pep jij me op. Je bent mijn rots in de branding als ik het niet meer zie zitten. Als ik me alleen voel, ben jij er. Je zult er nooit over klagen, dat ik teveel zeur. Je accepteert me en smelt als je me ziet. Dat doet me goed.

Er zijn al veel onderzoeken naar je gedaan. Sommige mensen beweren dat je niet goed voor me bent. Volgens hen ben je te vet en heb je kleine hoeveelheden giftige stoffen bij je, maar dat ik ook in staat ben dit allemaal te verwerken. Ook zou je gebitbedervend zijn als ik mijn tanden niet onderhoud. Gelukkig doe ik dat wel en kunnen we altijd blijven afspreken. Je liefde is wel duur en ik hoorde dat je over een poosje steeds duurder wordt. Tot het einde heb ik het voor je over.

Als laatste wil ik je zeggen dat ik van je houd en dat ik je nooit vergeet. Hoewel je liefde prijzig is, zal ik je blijven opzoeken. Rozen zijn rood, viooltjes zijn blauw, mijn lekkerste chocoladereep, ik zie je gauw!

Liefs,

Rianne

De foto komt van Bart.
Macbook Pro
* Intel Core i7 (3.8GHz, 6MB cache)
* Retina Display (2880 x 1880 px)
* NVIDIA GeForce GT 750M (Iris)
* 802.11ac Wi-Fi and Bluetooth 4.0
* Thunderbolt 2 (up to 20Gb/s)
* Faster All-Flash Storage (X1)
* Long Lasting Battery (9 hours)
Help ons groter worden!
Onze site is gratis voor iedereen en dat willen we graag zo houden. Graag willen we je vragen onze facebookpagina leuk te vinden. Zo kunnen wij blijven groeien en mis jij geen van onze artikelen! Alvast bedankt en veel leesplezier, het Young Critics-team :-)
YOUNG CRITICS
Non-actief
Op dit moment wordt geen nieuwe content geplaatst op de site. We zijn op de achtergrond bezig met reorganiseren van onze redactie- en publicatiestructuur. In de tussentijd kun je uiteraard onze oude stukken gewoon op de site lezen. Tot snel! Het YC-team.
Bedankt, we nemen z.s.m. contact met je op.