Als ik je vind laat ik je nooit meer los

Je ogen stralen, de kleur is niet belangrijk. Ze kijken mij aan en weten precies wat ik voel. Het is puur en oprecht. Je ogen geven mij de kans naar je ziel te kijken en je staat open voor alles wat ik met je wil delen zonder woorden of met wel duizend of meer.

Ze draait de volume knop omhoog en staart naar het plafond vanaf haar ijskoude vloer. De ramen staan open en de sneeuw dwarrelt door de wind haar kamer in maar haar lichaam is warm. Haar vingers bewegen alsof ze de toetsen van een piano raakt en in haar hoofd hoort ze de klanken. De vlinders in haar buik vliegen rondjes en proberen een weg te banen door de wand van haar maag. Ze gaan haar aderen in, opzoek naar haar hart. Het is de maand van de liefde en ze voelt het in elke cel van haar lichaam ondanks de tijd die ze nodig heeft om het te vinden.

Je ogen stralen, de kleur is niet belangrijk. Ze kijken mij aan en weten precies wat ik voel. Het is puur en oprecht. Je ogen geven mij de kans naar je ziel te kijken en je staat open voor alles wat ik met je wil delen zonder woorden of met wel duizend of meer. Je luistert naar elke zin, elk woord, elke klank en zonder te oordelen laat je mij zien hoe het anders kan, hoe het beter kan. Je sust mijn verdriet met lieve oprechte woorden. Je armen vormen zich perfect om die van mij wanneer je mij vasthoudt en zegt dat ik nooit meer bang hoef te zijn.

Net als je armen vormt alles wat je hebt zich om mijn leven heen. Je gelooft vanuit het diepste in je hart dat we hier voor een reden zijn en dat als we onze angsten loslaten het leven ons vanzelf brengt waar we het mooi kunnen eindigen, samen. Sommige idealen delen we, sommige niet, maar dat is oké, want sinds ik je ken is discussiëren een leermoment geworden. Je beargumenteert alles wat je zegt omdat ‘gewoon omdat’ voor jou geen antwoord is. Je beargumenteert waarom je 90% van de tijd van mij houdt en waarom de andere 10% soms niet.

Je leert mij jou te begrijpen door eerlijk en oprecht te zijn, altijd. Zelfs wanneer liegen zo vanzelfsprekend is als pijn en verdriet mij van binnen opvreten en ik de lasten niet op jouw schouders wil leggen. Want zelfs als we samen stuk zijn, raap jij jezelf bij elkaar om mijn gebroken stukjes aan elkaar te lijmen. Je zegt dat het oké is dat ik verwachtingen heb want jij hebt ze ook. Ik kende liefde, maar jij bent echt de liefde. Je bent liefde wanneer je praat, wanneer je loopt, wanneer je naar mij kijkt en mij aanraakt. Het is puur en echt en ik wil het nooit meer kwijt.

Je bent bloedmooi en op je mooist wanneer je lacht. Je bent kwetsbaar maar sterk, je bent wat ik nodig heb wanneer ik balanceer tussen keuzes die gemaakt moeten worden. Je motiveert mij om de beste versie van mezelf te zijn want we hebben maar één leven om onszelf te bewijzen. Niet naar de wereld, maar naar elkaar. Ik kijk er naar uit je te ontmoeten. Ik ben benieuwd naar de kleur van je ogen, de vorm van je handen. Hoe je lacht wanneer je lacht en hoe het mij raakt in mijn hart.

Mocht ik je ooit vinden, dan wil ik je nooit meer kwijt, dan houd ik je voor altijd vast. Dan vieren we Valentijnsdag, elke dag. Ik ken je nog niet, misschien ook wel. Maar dit ben jij, dit is hoe ik je al ken en hoe ik je voel. Perfect voor mij, goed genoeg…

De foto is gemaakt door Mrs Airwolfhound.
Macbook Pro
* Intel Core i7 (3.8GHz, 6MB cache)
* Retina Display (2880 x 1880 px)
* NVIDIA GeForce GT 750M (Iris)
* 802.11ac Wi-Fi and Bluetooth 4.0
* Thunderbolt 2 (up to 20Gb/s)
* Faster All-Flash Storage (X1)
* Long Lasting Battery (9 hours)
Help ons groter worden!
Onze site is gratis voor iedereen en dat willen we graag zo houden. Graag willen we je vragen onze facebookpagina leuk te vinden. Zo kunnen wij blijven groeien en mis jij geen van onze artikelen! Alvast bedankt en veel leesplezier, het Young Critics-team :-)
YOUNG CRITICS
Non-actief
Op dit moment wordt geen nieuwe content geplaatst op de site. We zijn op de achtergrond bezig met reorganiseren van onze redactie- en publicatiestructuur. In de tussentijd kun je uiteraard onze oude stukken gewoon op de site lezen. Tot snel! Het YC-team.
Bedankt, we nemen z.s.m. contact met je op.